EN STRÅLANDE HISTORIA!

Snabbt tempo, ständiga förändringar och med ett kreativt intresse i att följa de senaste digitala trenderna inom branschen, kan jag ringa in den drömmen jag hade redan som barn – att starta ett eget kreativt företag som hjälper andra! Drömkunden är ett litet till medelstort företag som önskar hjälp att synas i sociala medier, eller företaget som snubblar på sin interna kommunikation, eller organisationen som vill lära sig mer och vill ha in en person som kan föreläsa eller hålla i workshops och samtidigt ha glimten i ögat. För då strålar jag!

Hela tiden ligger mitt fokus på att leverera, optimera och skapa ett värde för mina kunder. För att nå detta är det viktigt att vårt samarbete är transparent, opretentiöst och personligt. Jag älskar att lära mig nya saker och kommer att lyssna in de behov som just ditt företag, verksamhet eller organisation har för att vi ska närma oss ett så bra resultat som möjligt.

Tillsammans strålar vi!

Susanna EF Andersson, grundare av SEFA Kommunikation

Vi ses där det passar dig!

Jag finns i Ystad men är verksam i hela landet. Och med dagens digitala värld, kan vi ses oavsett var du befinner dig.

För att läsa mer på djupet om SEFA Kommunikations kunskaper och tidigare erfarenheter, besök länken nedan:

SEFA Kommunikation på LinkedIn
Scroll to Top