SEFA Kommunikation skapar magisk marknadsföring för din affär

SEFA Kommunikations erbjudande

Jag levererar den bästa och mesta lösningen för dina behov och resurser. Oavsett om du behöver en resurs i ditt företag, eller en punktinsats så kan vi tillsammans hitta en lösning för att ditt företag ska uppnå affärsmålen. Du bidrar med expertis och kunskap om din bransch, jag erbjuder strategisk översyn av vad som behöver göras. Resan vi gör tillsammans ska vara full av nyfikenhet och glädje!

BOOSTA DIN NÄRVARO PÅ INSTAGRAM

KOM IGÅNG med inlägg som når ut. Steg för steg skapar jag en guide anpassad för ditt företag som du kan börja använda direkt! Dokumentet innehåller grundläggande information om hur Instagram fungerar samt en steg-för-steg-strategi skapad speciellt för ditt företag.

DIGITALA TJÄNSTER

Positionera dig på marknaden genom att stärka upp din marknadsföring. Några exempel på var ditt fokus skulle kunna vara:

  • Att öka er närvaro på Instagram, Facebook och LinkedIn
  • Att utveckla en plan för att nå er målgrupp
  • Att utveckla trygga och kommunikativa team och ledare
  • Att skapa bättre kommunikation såväl internt som externt
  • Att skapa en tydlig grafisk identitet
  • Att ta fram olika trycksaker, hemsida och annat kommunikationsmaterial
Strategisk marknadsföring och kommunikation

STRATEGI

Var börjar man egentligen? Och när, hur och till vem ska vi kommunicera?

Kommunikation är viktigt i alla typer av organisationer och i alla delar av organisationen. Oavsett om du är ledare, medarbetare eller exempelvis konsult är kommunikationen otroligt viktigt för att vi ska kunna förstå varandra, lära oss av varandra och växa men också för vårt samarbete. Börjar vi där, blir den externa kommunikationen ut mot kund så mycket enklare och smidigare.

Scroll to Top